Център за приобщаващо образование има удоволствието да Ви покани на Форум "Образование: За бъдеще" на 23 и 24 ноември 2018 г. в зала 10, НДК като една от 11-те организации, които се обединиха за организирането на този Форум, водени от желанието образованието в България да стане още по-добро и качествено.

 

Форумът „Образование за бъдеще" цели да покаже какво в текущата образователна система работи и да предложи решения как да подготвим младите хора за бързо променящите се професии, така че да имат бъдеще в България. В свят, в който технологиите всеки ден променят индустриите, е необходима революция в уменията на работната сила. Водещ в диалога за образованието ще бъде бизнесът с висока добавена стойност.

На 24 ноември 2018, в зала 10 на НДК, Център за приобщаващо образование ще представи темата за Успешното училище и какво го прави такова.

Събитието се организира от Фондация „Америка за България", Американска търговска камара в България, Европейска комисия, Фондация „Заедно в час", вестник „Капитал", Индъстри Уоч, Детски научен център „Музейко", Образование България 2030, Тръст за социална алтернатива, Център за приобщаващо образование, Център за творческо обучение.

За контакти
Мариела Станулова
Координатор събитие
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. / M: (+359) 888 436 919

Адрес на редакцията

Гр. София – 1373

Пощенска кутия № 95

Педагогическо издателство „Образование”

Венцислав Димитров Крумов

GSM 0888 71 22 01

e-mail: obrasovanie@dir.bg

e-mail: obrazovanie@dir.bg

Статии се приемат на
e-mail: obrasovanie@dir.bg
e-mail: obrazovanie@dir.bg